Kazma Nedir : Ekran Karti Ile Ethereum Kazma Devri Bitiyor Iste Yeni Karar Tamindir - A pick is a long handled tool used for breaking up hard ground surfaces.

Kazma Nedir : Ekran Karti Ile Ethereum Kazma Devri Bitiyor Iste Yeni Karar Tamindir - A pick is a long handled tool used for breaking up hard ground surfaces.. 1.kazmak işi.2.toprağı kazmaya yarayan ağaç saplı demir araç. Kazma terimi banaz tekin tarafından 11.05.2005 tarihinde eklendi. 'kazma' 1 kelime ve 5 harften oluşmaktadır. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç.

A pick is a long handled tool used for breaking up hard ground surfaces. İçerisinde kazma geçen atasözü ve bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar paraya, ameleye, kazma ve küreğe ihtiyacınız vardır? Ucuna olursun kazma en güzel pilav dimyat'ta pişer* yanında hoşaf pek güzel gider sen yan gelip yatar karnın guruldarken evdeki bulgur herkese yeter şam ipeğinden urba giysen bile zemzem suyuyla. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç örnek: Kazma tdk, türk dil kurumu.

Ekran Karti Ile Ethereum Kazma Devri Bitiyor Iste Yeni Karar Tamindir
Ekran Karti Ile Ethereum Kazma Devri Bitiyor Iste Yeni Karar Tamindir from img.tamindir.com
Işlerde kullanılan ağaç saplı demir. Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve türetilmiş. Son vurulan kazma darbesiyle bir küp ortaya çıktı. Kazma nedir kazma anlamı kazma ne çağırmak. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç. Toprağı kazıp kaldırmak, düzeltmek gibi. Kazma sizce ne demek, kazma size neyi çağrıştırıyor? Kazma, 5 karakter ile yazılır.

Dünya bankası (world bank) nedir?

Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç örnek: Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araçbu yolun o tarihte. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. Fütürizm nedir, fütüristik kime denir? Kazma tdk sözlük anlamı nedir. Toprağı kazmak, düzeltmek gibi işlerde kullanılan, uzunca ağaç saplı demir araç kazma ne demek. Toprağı kazıp kazma ne demek, nedir ? Kazma nedir kazma anlamı kazma ne çağırmak. Kazma sizce ne demek, kazma size neyi çağrıştırıyor? Bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. Hafr onun kazması pek sathî. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme gibi işlerde kullanılan ağaç saplı t biçiminde demir aracın adıdır.

Bu sayfada kazma nedir kazma ne demek kazma ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca kazma anlamı tanımı açılımı kazma hakkında bilgiler resimleri kazma sözleri yazıları kelimesinin sözlük. Toprağı kazıp kazma ne demek, nedir ? Kazma, 5 karakter ile yazılır. İçerisinde kazma geçen atasözü ve bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar paraya, ameleye, kazma ve küreğe ihtiyacınız vardır? Zıt ve eş anlamlıları nelerdir?

Kazmak Ne Demek Ilgili Atasozleri Deyim Ve Anlamlari Laf Sozluk
Kazmak Ne Demek Ilgili Atasozleri Deyim Ve Anlamlari Laf Sozluk from 2.bp.blogspot.com
Kazma ne demek, tdk sözlük anlamı nedir, kazma ad kazmak eylemi. Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve türetilmiş. 0 0 4 mayıs 2017 perşembe bu yayını düzenle. Kazma nedir, kazma ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, kazmak eylemi. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç. Toprağı kazıp kaldırmak, düzeltmek gibi işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb.

Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç.

Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. 'kazma' 1 kelime ve 5 harften oluşmaktadır. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç. Pickaxe, pickax, digging, excavating, excavation, cutting, mattock, pick, pike, digger, dig, fool, idiot, engraving. Son vurulan kazma darbesiyle bir küp ortaya çıktı. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç örnek: Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Bu sayfada kazma nedir kazma ne demek kazma ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca kazma anlamı tanımı açılımı kazma hakkında bilgiler resimleri kazma sözleri yazıları kelimesinin sözlük. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir kazma kelimesi baş harfi k son harfi a olan bir kelime.başında k sonunda a olan kelimenin birinci harfi. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. A pick is a long handled tool used for breaking up hard ground surfaces. Kazma nedir kazma anlamı kazma ne çağırmak. Bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar.

Dünya bankası (world bank) nedir? Kazma tdk sözlük anlamı nedir. Toprağı kazıp kazma ne demek, nedir ? Kazma nedir, kazma ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, kazmak eylemi. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç

Mezar Kazma Iscisi Nedir Nasil Olunur Ne Is Yapar Meslek Kodu
Mezar Kazma Iscisi Nedir Nasil Olunur Ne Is Yapar Meslek Kodu from cdn.bolgegundem.com
Hafr onun kazması pek sathî. Toprağı kazıp kaldırmak, çukur açmak gibi işlerde kullanılan ağaç saplı, bir ucu sivri diğer ucu yassı demir araç. Kazma nedir, kazma ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, kazmak eylemi. Kazma terimi banaz tekin tarafından 11.05.2005 tarihinde eklendi. Kazma kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç örnek: Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç.

Fütürizm nedir, fütüristik kime denir?

Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Kazma nedir, kazma ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, kazmak eylemi. Ucuna olursun kazma en güzel pilav dimyat'ta pişer* yanında hoşaf pek güzel gider sen yan gelip yatar karnın guruldarken evdeki bulgur herkese yeter şam ipeğinden urba giysen bile zemzem suyuyla. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç. Toprağı kazmak, düzeltmek gibi işlerde kullanılan, uzunca ağaç saplı demir araç kazma ne demek. Kazma sizce ne demek, kazma size neyi çağrıştırıyor? Ayrıca, k harfi ile başlar, a harfi ile biter. Kazma kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Son vurulan kazma darbesiyle bir küp ortaya çıktı. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. Kazma nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! 1.kazmak işi.2.toprağı kazmaya yarayan ağaç saplı demir araç.

Hafr onun kazması pek sathî kazma. Bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar paraya, ameleye.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook